Soita ja varaa aika 02 633 6710

Otavankatu 7 28100 Pori

Terveytesi ja kauneutesi hyväksi

Ihonhoitotuotteet

Tarjoamme yksilöllistä hoitoa ihotyypillesi soveltuvin ainein ja laittein. Käytämme korkealaatuisia ihonhoitotuotteita ja tunnettuja merkkisarjoja.

Mahler

Mahler on ekologinen ihonhoitosarja, jonka tuotteissa ja raaka-aineissa ei ole käytetty eläinkokeita. Tuotteiden laadun, turvallisuuden ja aitouden takaa sertifikaatti ISO 9001. Monipuolisesta sarjasta löytyy hoitotuotteita eri ihotyypeille ja ikäkausille.

Denova Pro

Denova Pro -ihonhoitotuotteissa yhdistyvät luonnollisuus, korkealaatuiset ainesosat sekä erinomainen hinta-laatusuhde. Kyseessä on ammattisarja, joka on hyvin suosittu Keski-Euroopassa.

Elsa Hieronymus

Elsa Hieronymus on menestynyt pohjoismaalainen kosmetiikkasarja. Suosio perustuu tuloksellisiin ihonhoitomenetelmiin ja hoitosuunnitelmaa tukeviin kotihoitotuotteisiin.

Kyseessä on ihon kemiallinen syväpuhdistusmenetelmä, jonka tavoitteena on normalisoida ihon toimintoja, vähentää liiallista talineritystä ja epäpuhtauksia. Menetelmä puhdistaa ja raikastaa kaikenikäisten ihoa ihotyypistä riippumatta.

Lydia Dainow

Lydia Dainow on sveitsiläinen korkealaatuinen ammattisarja. Tuotteiden teho perustuu vuodesta 1934 asti kerättyyn kokemukseen, ja tuotteet valmistetaan edelleen alkuperäismetodein.

Kasvikunnasta ja phytouutteista tulevat raaka-aineet hoitavat ja uudistavat ihoa intensiivisesti mutta samalla hellävaraisesti ja ihoystävällisesti.

Ditelle

Ditelle 900, DitLaser, Ditelle UPI -laitevalmistaja tarjoaa tuotteet ultraäänipuhdistukseen, imeytykseen, kiinteytykseen, kohotukseen, arpien hoitoon ja silmänympäryshoitoon.

Derma Clear Photo Thermolysis

Derma Clear Photo Thermolysis on karvojen poistoon ja erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen hoitoon tarkoitettu valoimpulssilaite.

Kysy lisää tuotteista!

Kasvo- ja Jalkahoitola Marja-Liisa

Otavankatu 7
28100 PORI

Ajanvaraus

Aukioloajat

ma-pe 10-17
Muina aikoina sopimuksen mukaan

Erikoisosaaminen:

Häiritsevän ihokarvoituksen poistoon Dermaclean -valoimpulssihoitoa

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa