Soita ja varaa aika 02 633 6710

Otavankatu 7 28100 Pori

Terveytesi ja kauneutesi hyväksi

Monipuoliset kasvohoidot Porissa

Tarjoamme kattavan valikoiman kasvohoitoja, jotka ovat vuosien varrella osoittautuneet hyviksi ja toimiviksi. Osaamme soveltaa hoitoja eri ihotyypeille, myös ongelmaihon vaatimuksiin.

Aknesta kärsivät asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä Hjeronymus-hoitojen tuloksiin. Dermaclear on tuonut helpotusta monille kasvojen alueen karvoitukseen. Laserkäsittelyn avulla on mahdollisuus nopeuttaa arpien paranemista ja häipymistä.

Varaa aikasi puhelimitse - tervetuloa!

Täydellinen kasvohoito 

Sisältää pintapuhdistuksen, kulmien siistimisen, höyrytyksen, kuorinnan, ampullin/seerumin, syväpuhdistuksen, pitkän hieronnan, naamion ja loppuvoiteen. Sopii kaikille ihotyypeille lukuun ottamatta tulehtunutta ihoa.

Hoidon kesto 120 minuuttia
Hinta 95 €

Kosteuttava kasvohoito 

Kosteuttaa, palauttaa kosteuden sitomiskykyä ja kirkastaa. Sisältää alkupuhdistuksen, mahdollisesti höyrytyksen, kuorinnan, ampullin/seerumin, hieronnan ja loppuvoiteen.

Hoidon kesto 75 minuuttia
Hinta 70 €

Lifting-hoito 

Liftaava hoito, joka kohottaa ja napakoittaa. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, lifting-seerumin (imeytetään ultraäänellä), hieronnan, lifting-naamion ja loppuvoiteen sekä kulmien siistimisen.

Hoidon kesto 90 minuuttia
Hinta 90 €

Perinteinen ihonpuhdistus 

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, syväpuhdistuksen, hieronnan, naamion, ja loppuvoiteen. Haluttaessa myös kulmien siistiminen.

Hoidon kesto 90 minuuttia
Hinta 75 €

Erikoishoidot 

Dermaclear-valoimpulssihoidot 

Hoidot on tarkoitettu ongelmallisten karvojen pysyvään poistoon. Hoidolla saavutetaan 80-90 % tulos. Soveltuu parhaiten tummiin karvoihin.

Hoito on sarjahoito, ja hoitokertoja tarvitaan 6-10 noin 4-6 viikon välein karvojen kasvunopeudesta riippuen. Hoito tehdään Derma Clear Photo Thermolysis -valoimpulssilaitteeella, joka voimakkaalla valolla lämmittää karvan ja karvatupen ja tuhoaa sen kasvun.

Hoidon kesto 15 min - 1 h riippuen hoitoalueen laajuudesta.
Hinnat käsitelykohteen mukaan, ks. hinnasto.

Kiinteytyshoito 

Kiinteyttävä, kirkastava ja vahvistava hoito yli 35-vuotiaille. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, halutessasi myös kulmien siistimisen, erikoishieronnan, seerumin, naamion ja loppuvoiteen.

Hoidon kesto 90 minuuttia
Hinta 85 €

Luksushoito 

Kirkastava, napakoittava, ravitseva ja kosteuttava. Hoito sisältää kuorinnan, kulmien siistimisen, ihon pintapuhdistuksen, höyrytyksen, kiinteyttävän ja kosteuttavan tehoseerumin imeyttämisen ultraäänellä, pitkän hieronnan, okluusionaamion ja loppuvoiteen. Todellinen hemmotteluhoito!

Hoidon kesto 120 minuuttia
Hinta 100 €

Takaisin ylös

Nutri-Minerale-hoito 

Pehmittävä, ravitseva, kosteuttava hoito, joka sopii erittäin hyvä ahavoituneelle iholle. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kulmien siistimisen, ihonkuorinnan, lämpimän kompressin, pitkän hieronnan, naamion ja loppuvoiteen.

Hoidon kesto 90 minuuttia
Hinta 75 €

Kasvohoito (Mahler)

Herkän ihon rauhoittava kasvohoito rauhoittaa ärtynyttä tai punoittavaa ihoa. Mahlerin sensitive line on suunniteltu juuri näihin ongelmiin. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kevyen kuorinnan, seerumin, kevyen hieronnan ja naamion. 

Hoidon kesto 60 minuuttia 

Hinta 80 euroa. 

ageLOC Galvanic hoito

Sykkivä tasavirta iholla toimii stimuloiden, puhdistaen ja virkistäen. Samalla kun se auttaa häivyttämään ikääntymisen näkyviä merkkejä. Apuna käytetään geelimäisiä ampulleja, jotka laitteella imeytetään ihoon. Paikallisrypyt käsitellään lisäksi erikoisvoiteella uudelleen. Hoito on kivuton ja suosittelemme sarjahoitoa.

Hoidon kesto 45 minuuttia 

Hinta 70 euroa. 

Collagen Action kasvojen ja kaulan hoito

Hoito aktivoi ihon luonnollisen Collageenin tuotannon sekä herättää ja järjestää uudelleen olemassa olevan Collageenin. Hoidon tuloksena ihon sävy tasoittuu ja kirkastuu. 
Iho hilseilee 3-5 päivän ajan (ei kovin näkyvästi). Hoito toistetaan 10 vuorokauden kuluttua. Tulokset nähtävissä jo toisen hoidon jälkeen, mutta lopullinen tulos 45-60 vuorokauden kuluttua. Uuden Collagenin muodostuminen vie tämän ajan. 

Hoidon kesto 45 minuuttia 

Hinta 120 euroa per /kerta

Muut hoidot 

Kasvojen ultraäänipuhdistus 

Suosituin ihonpuhdistuksemme! Puhdistaa hellävaraisesti ja sopii kaikille. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, ihoultraäänipuhdistuksen, tarvittaessa manuaalisen puhdistuksen, kevyen hieronnan, naamion ja loppuvoiteen.

Hoidon kesto 90 minuuttia
Hinta 70 €

Sarjahoitona hyvin epäpuhtaalle ja tulehtuneelle iholle ilman hierontaa ja naamiota.

Hoidon kesto 60 minuuttia
Hinta 60 €

Kasvojen syväkuorinta 

Ihotautilääkäri Lydia Dainowin kehittämä syväkuorintahoito, joka uudistaa voimakkaasti, madaltaa arpia ja kirkastaa. Paras tulos saavutetaan sarjahoitona. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, syväkuorinnan, ampullin, naamion ja loppuvoiteen. Ei sovellu tulehtuneelle iholle.

Hoidon kesto 90-120 minuuttia
Hinta 98 €

Jalkahoito 

Jalkahoito sisältää liotuksen, jalka-analyysin, kynsien leikkauksen, viilauksen, tarvittaessa ohennuksen, kynsinauhojen pehmityksen, kovettumien poiston, känsien poiston, raspauksen, kevythieronnan jalkaterille (keskivaikean kynnen oikaisu).

Hoidon kesto 60 minuuttia
Hinta 55 €

Jalkahoito hieronnalla 

Hoito sisältää samat kuin edellä ja lisäksi terveiden kynsien lakkauksen haluttaessa sekä sääri-pohjealueen hieronnan.

Hoidon kesto 90 minuuttia
Hinta 70 €

Kasvohieronta 

Parantaa verenkiertoa ja rentouttaa. Hieronta sisältää pintapuhdistuksen, kasvohieronnan ihotyypin mukaisella voiteella/öljyllä ja loppuvoiteen.

Hoidon kesto 25 minuuttia
Hinta 35 €

Ihokarvojen poisto 

Ihokarvojen poisto tehdään lämminvahalla, mikä helpottaa karvan irtoamista.

Hinnat käsittelykohteen mukaan, ks. hinnasto.

Ditelle-laitehoidot

Hinnat käsittelykohteen mukaan, ks. hinnasto

Takaisin ylös

Kasvo- ja Jalkahoitola Marja-Liisa

Otavankatu 7
28100 PORI

Ajanvaraus

Aukioloajat

ma-pe 10-17
Muina aikoina sopimuksen mukaan

Erikoisosaaminen:

Häiritsevän ihokarvoituksen poistoon Dermaclean -valoimpulssihoitoa

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa